"Summer Paradise" nominovaná na Pieseň roka!

31.01.2013 21:52

"Summer Paradise" nominovaná na Pieseň roka!

Niet pochýb, že výber tretieho singlu z dosky Get Your Heart On! sa Simple Plan vskutku vydaril - "Summer Paradise" sa dostáva chvály zo všetkých strán a teraz má dokonca šancu vyhrať SOCAN ocenenie za Pieseň roka (Song Of The Year) na tohtoročných Canadian Radio Music Awards! Možno si spomeniete, že práve na toto ocenenie bola vlani nominovaná ďalšia pieseň Simple Plan - "Jet Lag"; vtedy však Simple Plan porazila Fefe Dobson.

Tento rok budú Simple Plan so "Summer Paradise" zápasiť vo svojej kategórii proti takým umelcom ako je Carly Rae Jepsen ("Call Me Maybe" a "Curiosity"), Marianas Trench ("Fallout") a Mia Martina ("Burning").
Ocenenia Canadian Radio Music Awards sa budú odovzdávať v rámci Canadian Music Week, a to 20. marca v Toronte, v Kanade.
A zatiaľ čo ešte nevieme, či si Simple Plan ocenenie za Pieseň roka odnesú, už vieme, že kapela z tejto akcie s prázdnymi rukami určite neodíde - budú totiž poctení špeciálnou cenou Allan Slaight Humanitarian Spirit Award za svoje charitatívne úsilie.